Pistoler

Formand til Pistolsektionens Veteranudvalg

on September 22 | in PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen | by | with Comments Off on Formand til Pistolsektionens Veteranudvalg

Har du lyst til at arbejde med de ”gamle piger og drenge” i pistolverdenen?

Pistolsektionen efterlyser en Veteranudvalgsformand, som skal lede og informere veteranerne i dansk pistolskydning.

Opgaverne som Veteranudvalgsformand omfatter bl.a.:

NVM pistol for veteraner
Hvert år afholdes NVM, der går på skift mellem de nordiske lande. Du skal være det samlende led omkring tilmelding til NVM. Når NVM afholdes i Danmark, skal du være ansvarlig for at der findes en arrangør samt at der udfærdiges en invitation med program. NVM blev afholdt i Danmark i 2014, så der er god tid til at se, hvordan de øvrige nationer gør det.

Mailingliste
Du skal opdatere, udvide og ajourføre en mailingliste over danske veteranskytter og være den, der sparker lidt liv i kludene.

Veterantræf
Du skal samle de ”gamle” og give dem inspiration til at lave deres egne stævner, ligesom de skal inspireres til at igangsætte aktiviteter hjemme i klubben for alle veteraner, dog p.t. er der meget fokus på 60+ gruppen, idet veteranskytter også er en del af den kommende strategi 25 – 50 – 75. Kan du samtidig motivere nogle af disse veteraner, hvoraf flere har været topskytter, enkelte endda Olympiske mestre, til at give noget af deres kunnen videre til næste eller næste generation som trænere, banekommandører, dommere mv. er det et must. Mange har så stor erfaring, at de kan etablere en meget positiv træningskultur i en klub, der måske ellers er gået i stå.

Øvrigt
Du må gerne hjælpe sektionen med de øvrige opgaver, som f.eks. assistere ved Pistolsektionens afvikling af diverse Danmarksmesterskaber, udtagelsesskydninger mv., men det er ikke et ”must”. Jobbet kan altså langt hen ad vejen klares hjemmefra via en PC. Vi ser dog gerne at du møder op til 2 årlige fælles sektionsmøder samt Pistolsektionens Årsmøde, der efterfølges samme dag af hele DSkyU’s Repræsentantskabsmøde.

Er du selv veteranskytte, er det ingen hindring, men heller ikke et krav.

Der er tale om frivilligt arbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejde i den frivillige foreningsverden.

Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til formand for Pistolsektionen, Jimmy Roed: Tlf.: 26 16 95 05 / Mail: formand@psek.dk.

Ansøgning sendes til formand@psek.dk.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »