Vigtig info vedrørende ekstraordinært repræsentantskabsmøde 2020

on October 7 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, Repræsentantskabsmøde | by | with Comments Off on Vigtig info vedrørende ekstraordinært repræsentantskabsmøde 2020

I forbindelse med weekendens ekstraordinære repræsentantskabsmøde kommer her en række vigtige informationer til de deltagende.

 

Tid og sted
Søndag den 11. oktober 2020 kl. 10.30

Best Western Plus Hotel
Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia

 

Fremmøde
Der er tilmeldt rigtig mange delegerede til mødet, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, da det er afgørende for, at vi er beslutningsdygtige. Desværre betyder corona-situationen, at vi er begrænset i antallet af deltagere. Der er naturligvis plads til alle, der er indmeldt som delegeret, men af pladshensyn er vi nødt til at bede forbundsformændene sikre, at indmeldte reserver KUN møder op i tilfælde af, at de bliver INDKALDT som delegerede. Reserver må således IKKE møde op, med mindre de skal være delegeret.

Det samme gør sig gældende for eventuelle tilmeldte, som hverken er delegerede eller reserver. Her må vi desværre også bede forbundsformændene meddele sine medlemmer, at de IKKE må møde op, da vi ellers ikke kan overholde de begrænsninger, vi er pålagt som følge af corona-restriktionerne.

 

Parkering
For at undgå kø i receptionen ved ankomst skal deltagere på forhånd registrere parkering online. Det klares via linket her.

 

Mundbind
Vi gør opmærksom på, at det er nødvendigt at medbringe mundbind. Dette skyldes, at vejen til lokalet går gennem restauranten, hvor det er pålagt, at man bærer mundbind. Til selve mødet er det ikke et krav, at mundbind anvendes.

 

Registrering
Alle delegerede skal registreres ved ankomst. Dette kommer til at ske udenfor mødelokalet, hvor der også vil blive udleveret stemmesedler.

 

Forplejning
I forbindelse med mødet bliver der serveret en bolle, frugt og vand. Dette står pakket i poser uden for lokalet, hvor der også kan tages kaffe. Det hele tages med ind i mødelokalet ved ankomst.

 

Retningslinjer på dagen
Dansk Skytte Union gør alt hvad vi kan for at sikre en tryg afvikling af mødet, der er i fuld overensstemmelse med retningslinjerne omkring generalforsamlinger. Men det er samtidig altafgørende, at I som repræsentantskab udviser en tilsvarende adfærd. Konkret betyder det, at:

  • Når man ankommer, går man direkte mod mødelokalet, hvor man lader sig registrere, tager forplejning og videre (dvs. uden stop) ind og sætter sig på en plads (som man beholder under hele mødet).
  • Under mødet – og i pausen – forlader man kun sin plads for at gå på toilettet.
  • Al forplejning skal være hentet på vej ind i mødelokalet.
  • Skal man sige noget under mødet, skal man ikke forlade sig plads. I stedet kommer vi rundt med mikrofoner.
  • Når mødet slutter, forlader man straks mødelokalet. I den forbindelse sørger man for at holde god afstand til andre.

Det er meget vigtigt, at I under ingen omstændigheder tager ophold noget andet sted end på jeres plads.

Vi er klar over, at ovenstående kan virke formynderisk og en smule banalt. Men vi er nødt til at gøre alt, hvad vi kan, for at arrangementet kan afvikles både lovligt og forsvarligt. Vi beder om jeres hjælp til, at det kan ske. Vi ved også, at et repræsentantskabsmøde normalvis vil være en anledning til at komme hinanden ved og tale sammen på tværs. Det bliver der desværre ikke mulighed for denne gang, og vi beder om jeres forståelse for, at det må foregå i anden regi.

 

Mødematerialet
Som altid kan mødematerialet findes på hjemmesiden her.

 

Spørgsmål
Skulle du have spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Dansk Skytte Union på info@skytteunion.dk eller næstformand Erik Mouritsen på vicepresident@skytteunion.dk.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »