VM: Flotte præstationer fra de danske juniorer på 10 meter

on September 8 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on VM: Flotte præstationer fra de danske juniorer på 10 meter

Fredag var riffeljuniorer i aktion på 10 meter ved VM i Changwon, og der blev skudt rigtig fornuft over hele linjen.

Det var Nicklas Kildehøj, der lagde først ud, og han leverede en fornem præstation med 619,4 og en plads som nr. 29:

– Det gik yderst godt i de første 30. Jeg er dog lidt skuffet, fordi jeg ved, at hvis jeg havde fortsat sådan, så havde der eventuelt været en finalen, men jeg synes, jeg har bevist noget over for mig selv, at jeg godt kan finde ud af at skyde. Også selvom jeg ikke nødvendigvis synes, at alt fungerer 100 procent.

– Jeg tror den oplevelse Christinna og jeg havde i mixed team, den har hjulpet lidt på det, jeg har fået selvtilliden tilbage og troen på det. Jeg er meget tilfreds med min indsats hele vejen igennem, især mentalt. Der var jeg der, hvor jeg skulle være, fortæller Nicklas Kildehøj.

Han kan også se tilbage på et flot VM:

– Det har været fedt og en positiv oplevelse, også selvom jeg slutter en smule skuffet, men i sidste ende så er jeg meget stolt over det.

Se alle resultater fra herrejuniorkonkurrencen her.

I damejuniorernes konkurrence var Josefine Laursen bedste danske med 623,2. Hun var med helt fremme i store dele af skydningen men slutter til sidst på en flot 21. plads:

– I starten havde jeg en god fornemmelse i kroppen. Anni og jeg havde lagt en plan for, hvordan jeg skulle starte det hele op, for der plejer jeg at have lidt problemer. Men jeg starter bedre, end jeg selv havde forventet, beretter Josefine Laursen

– Så kører det egentlig bare gennem hele skydningen indtil den andensidste serie, hvor det begynder at gå lidt ned ad bakke. Jeg kan mærke i min krop, at jeg bliver mere spændt, fordi det går rigtig godt, og jeg har ikke samme styr på min krop, som jeg havde i starten.

– Men jeg får styr på det i nogle af skuddene, der gør, at jeg hente nogle af de point, jeg taber. Jeg ender med nogle gode skud, og det gør også, at jeg er fuldt ud tilfreds med min skydning. Jeg føler, jeg har gjort det 100 procent, som jeg skulle, og givet mig 100 procent, og det var egentlig mit mål, slutter Josefine Laursen.

Christinna Herskind fik omvendt ikke den bedste start med to lave 9’ere i de første tre skud, men undervejs fik hun bedre styr på tingene:

– Det er ikke en hemmelighed, at jeg ikke er helt tilfreds. Jeg har egentlig en god fornemmelse, da jeg går på banen men kommer lidt skidt fra start, og den første serie bliver ikke særlig god.

– Jeg kan mærke, at i anden serie stiger temperamentet lidt, og jeg begynder at skyde hurtigere, og skuddene bliver faktisk også dybere. Men efterfølgende så bliver det lidt for svingende, og skuddene bliver ikke dybe nok, og jeg laver lidt for mange små fejl. Jeg kommer ikke helt derop, hvor jeg gerne vil, men det er en god og lærerig oplevelse, og jeg tager meget med videre, fortæller Christinna Herskind, der sluttede på en 29. plads med 621,5 point.

Anna Skade Nielsen var sidste danske junior i konkurrencen – hun blev nr. 41 med 619,4.

Se alle damejuniorresultater her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »