VM-forberedelse: Træningslejr på VM-banen i Changwon

on May 4 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE, Team Danmark | by | with Comments Off on VM-forberedelse: Træningslejr på VM-banen i Changwon

Efter World Cuppen i Sydkorea har skeetskytterne udnyttet muligheden til at blive og træne på banen, hvor der senere på året skal skydes VM.

Træningslejren i Changwon skal således give skytterne de bedste forberedelser frem mod VM, der skydes i starten af september. Sportschef Linda Andersson fortæller lidt om baggrunden for lejren:

– Træningslejren har selvfølgelig først og fremmest handlet om at lære banen at kende til fulde. Det betyder rigtig meget i en konkurrence, at man er tryg ved banen og har stået der før. Vi har gerne ville have så meget som mulig info med hjem om banen, som vi kan bruge i den videre træning frem mod VM.

– Derudover har vi også haft fokus på at udvikle atleternes teknik og de fysiske forberedelser. To af vores atleter har jo nye geværer, og der er en del tilvænning, som der stadigvæk skal arbejdes med, lyder det fra en tilfreds sportschef, der fortæller, at holdet har fået en masse brugbart med hjem, selvom det er atypisk at planlægge en træningslejr umiddelbart efter en World Cup:

– Riffel- og pistolskytterne havde jo deres konkurrencer i begyndelsen af World Cuppen, så de havde mulighed for at træne dagene op til konkurrencerne. Det er jo klart mest optimalt, men skeetskytterne havde ikke samme mulighed, da banerne var reserveret til trapskytternes træning og konkurrence, fortæller Linda Andersson og fortsætter:

– Så vi valgte at blive nogle dage efter konkurrencen med skeetgruppen. Det kan ofte være ret udfordrende og krævende for atleterne, da de er lidt brændt ud efter en hård konkurrence. Men de fik en dag fri, og herefter har de virkelig arbejdet fokuseret og fået virkelig meget ud af træningen.

Træningslejren i Changwon har været mulig med ekstra støtte fra Team Danmark og Salling Fonden.

VM skydes i Sydkorea fra d. 31. august til 15. september.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »