VM: Ole Kristensen slutter som nr. 22

on September 4 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on VM: Ole Kristensen slutter som nr. 22

Ved sit første mesterskab i tre år leverede trapskytte Ole Kristensen en flot præstation, da han med 119 blev nr. 22.

Efter førstedagen lå Ole Kristensen med helt fremme med 49 ud af 50, men efter 22 i tredje serie faldt han lidt i placeringerne. På dag tre formåede han dog at slutte flot af med to serier på 24.

Sportschef Linda Andersson var også rigtig godt tilfreds med den præstation Ole Kristensen leverede ved VM:
– Ole skød en rigtig fin konkurrence her i Moskva. Han skød en rigtig fin første konkurrencedag, men på dag to kom han lidt skidt fra start med tre gange med træf på andet skud. På den sidste dag viste han dog rigtig fin teknik, og det resulterede i to serier med 24 og 119 i alt. Alt i alt et klart godkendt VM i forhold til Oles niveau, fortæller Linda Andersson.

I finalen blev det italienske Daniele Resca, der kunne juble over guldet, efter at have henvist henholdsvis britiske Edward Ling og Jiri Liptak fra Tjekkiet til anden- og tredjepladsen.

Hos damerne var det endnu to italienere, der stod øverst på skamlen, da Rossi blev ny verdensmester på seniorsiden, men det hos juniorerne var Palmitessa, der løb med sejren. Kun hos herrejuniorerne blev den italienske dominans brudt, da franske Bourgue tog en kneben sejr over italienske Marogiu.

Find alle resultater fra trapkonkurrencerne her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »