World Cup i München: Update dag 2

on May 27 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on World Cup i München: Update dag 2

Der var ingen danske finaler ved dagens konkurrencer i München, hvor herrerne var i aktion på både riffel og pistol.

Frederik Larsen, der er eneste danske pistolskytte med ved denne uges World Cup, blev på pistol 10 meter nr. 43 med en score på 575. Efter en svær start kom han godt i gang og sluttede af med to runder af 98:

– Følelsen af at stå på banen var god, og det samme var fornemmelsen af at følge planen – selvom det ikke gik, som jeg gerne ville. Jeg kom på banen med et forkert spændingsniveau i dag og skal kæmpe for de første 20 skud, men så finder jeg heldigvis det rette niveau i løbet af skydningen, hvilket også ses på resultatet. Jeg er selvfølgelig træt af, at jeg ikke var mere skarp fra start men er glad for, at jeg i det mindste fandt fornemmelsen undervejs, så jeg har den med til næste gang, fortæller Frederik Larsen.

For riffelherrerne var det Steffen Olsen der sluttede højest i tabellen i 3×40. Med 1172 blev han nr. 36. Danskeren lå ellers med helt fremme efter de knælende og liggende, men han kunne desværre ikke holde fast i toppen i de stående.

Mikkel Damholt, der skød 1167, kom ud fra dagens skydning med en forbedring på fem point ift. gårsdagens elimination. Han sagde efter konkurrencen:

– Min skydning i dag er meget præget af nervøsitet, eftersom jeg har haft nogle usikkerheder i forhold til 50 meter. Men jeg formår alligevel at holde samling på det og derved få et meget brugbart resultat ud af det, beretter Mikkel Damholt fra banen i München.

Niels H. Overgaard, der i eliminationen satte personlig rekord med 1175, kunne desværre ikke helt følge op på det fremragende resultat i mandagens konkurrence. Han kunne efter sin skydning dog alligevel se tilbage på en rigtig flot konkurrence i München, som kan give ham en masse fremover:

– I dag var det en af de dage, hvor det bare er stolpe ud, og der skulle arbejdes for det. Selvom jeg havde en god fornemmelse af mine stillinger og min teknik, skulle der bare ingenting til for at blive straffet for det. Dog fik jeg rigtig godt styr på de liggende, som fandt god vej ind mod midten. Alt i alt tager jeg en masse med mig hjem som jeg skal arbejde videre på frem mod næste konkurrence, lyder det fra Niels H. Overgaard.

 

Dagens danske resultater:

Pistol 10 meter
43. Frederik Larsen – 575

Riffel 50 meter
36. Steffen Olsen – 1172
53. Mikkel Damholt – 1167
62. Niels H. Overgaard – 1164

Se alle resultater fra World Cup i München her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »