World Cup i Rio slutter uden finalepladser

on September 2 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on World Cup i Rio slutter uden finalepladser

Lørdag var sidste konkurrencedag for det danske hold ved World Cuppen i Rio. Riffelskytterne Rikke Mæng og Stine Nielsen var her i aktion på 50 meter 3×40.

Rikke Mæng skulle forsøge at følge op på et flot resultat fra eliminationen, hvor hun skød 1173 og blev nr. 2 på sit skydehold. Desværre var der i kvalifikationen lidt færre 10’ere, og hun blev nr. 29 med 1165. Det ærgrerede naturligvis også Rikke Mæng, der havde sat næsen op efter mere:

– Øv øv og øv. Det blev ikke til den finaleplads, jeg havde håbet på i dag. En dårlig knælende serie og lidt for mange 9’ere i de liggende, men jeg er rigtig glad for, at jeg slutter godt af med gode stående. Har to gode skydninger jeg kan tage med herfra, og nu ser jeg meget frem mod EM i september, lyder det fra Rikke Mæng.

Stine Nielsen, der skød 1159 i eliminationen, kunne se en pointmæssig forbedring i kvalifikationen med 1163, med det var desværre ikke nok til at kæmpe med i toppen. Resultatet rakte til en plads som nr. 33. Hun fortalte efter konkurrencen:

– Puha, med en svær start i knælende var det ikke lige det, jeg havde håbet på, men jeg får kæmpet mig tilbage og får lukket godt af. De liggende var bare alt for dårlige, lige hvad der skete ved jeg ikke, der skal jeg lige bruge noget tid på at finde ud af, hvad der gik galt. Det der fungerede i eliminationen fungerede slet ikke i dag. Stående var okay, jeg får nogle dumme skud, men finder tilbage til min rytme og finder de gode 10’ere igen. Jeg er ikke tilfreds, selvom det er et af de bedre resultater, men jeg vil så meget mere end det. Glæder mig nu til at komme hjem og få trænet en masse frem imod EM, fortæller Stine Nielsen.

Også Frederik Larsen, Anna Skade Nielsen, Esben Jakobsen, Niels H. Overgaard og Steffen Olsen var med ved World Cuppen i Rio. Alle resultater kan findes her.

World Cuppen i Rio var årets sidste World Cup, men sæsonen er ikke helt slut endnu. I oktober og november afholdes World Cup-finaler for henholdsvis flugt og riffel/pistol, og det bliver også med dansk deltagelse, da Jesper Hansen (skeet), Rikke Mæng (riffel 10m) og Steffen Olsen (riffel 50m 3×40) alle er kvalificeret. Læs mere her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »