Otte skytter valgt til satsningen frem mod ungdoms-OL 2018

on April 23 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Otte skytter valgt til satsningen frem mod ungdoms-OL 2018

Efter en utrolig spændende og meget jævnbyrdig udtagelses skydning til Youth Olympic Games 2018, fandt den første udskilning af skytterne sted lørdag. I alt 14 unge havde tilmeldt sig udtagelsen, hvoraf 8 blev udtaget til den videre satsning op til den endelige udtagelse til YOG, der finder sted i forbindelse med EM på 10m i februar 2018 – Danmark kan her stille med 3 Herrejuniorer og 3 Damejuniorer.

Der blev skudt mange flotte og jævnbyrdige resultater lørdag, og sammenholdt med ranglisteresultaterne samt DM, blev valget, at vi udtog 5 Damejuniorer og 3 Herrejuniorer, der kommer til at følge det udvidet 10m træningsforløb med 2 samlinger i Tyskland med Heinz Reinkemeier og Enrico Friedemann samt 5 samlinger i Danmark med Anni Bissø. Disse 8 skytter får derved en kæmpe fordel for i løbet af året at markere sig så godt de kommende stævner, at de vil være med på det endelige hold på 3 DJ og 3 HJ. Den endelige udtagelse af holdet der sendes afsted vil finde sted efter LF-åben i december 2017.

Udtaget skytter:
Emil Nielsen – Aalborg
Jeppe Frost Larsen – BPI
Mikkel Warrer – Ballerup
Lærke Fabricius – BPI
Stephanie Grundsøe – Gundsølille
Josefine Laursen – Viborg (deltog i weekenden for Danmark i European Youth League)
Caroline Jacobi – Viborg
Helle Norup Bertelsen – Viborg

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »