Ordinært årsmøde i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)

01-03-2024

Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) afholder Skydesportens Dialogmøde inkl. ordinært årsmøde den 13. april 2024 i Idrættens Hus i Brøndby.

Vi har netop udsendt mail til medlemsforeningernes mailadresser med indkaldelsen og information om program og tilmelding.

Se mere herunder:

Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) indkalder, som tidligere annonceret, til ordinært årsmøde i henhold til vedtægternes § 7. 

Tid og sted
Lørdag den 13. april 2023 kl. 10:30
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

Dagsorden og program
Ordinært årsmøde afholdes på Skydesportens Dialogmøde, hvor foreningerne fra kl. 08:00-09:30 også kan deltage i årsmøde i aktivitetskomiteen flugtskydning, samt fra kl. 16:00 i årsmøder i aktivitetskomiteen i ISSF pistolskydning, ISSF riffelskydning og westernskydning. Endelig vil medlemsforeningerne have mulighed for at deltage i en temadrøftelse om visionen for Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) En skydesport for alle som inspiration til næstkommende strategiaftale med Danmarks Idrætsforbund (DIF).

Du finder indkaldelsen som pdf, program for dagen, inklusive dagsorden, budget og kontingentforslag samt foreningernes stemmeberettiget deltagerantal her... 

Øvrigt mødemateriale lægges også løbende på denne side - dog senest 14 dage før årsmødets mødets afvikling. 

Tilmelding
Tilmelding til årsmøde skal, jf. vedtægterne, ske seneste lørdag den 30. marts 2023 kl. 10.30 med angivelse af foreningens stemmeberettigede og øvrige deltagere. Tilmeld dig via linket på vores eventside her...

Via samme link tilmeldes til årsmøder i aktivitetskomiteer.

Pris
Deltagelse i årsmøde og Skydesportens Dialogmøde er uden beregning for foreningernes stemmeberettiget deltagere og medlemmer af Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)’s aktivitetskomiteer, appeludvalg og arbejdsgrupper. Pris for forplejning for øvrige deltagere er kr. 350,00, som betales ved tilmeldingen.       

Vel mødt – kom og vær med til at skabe en god stemning, en livlig debat og ikke mindst hylde modtagere af skydesportens æresbevisninger!
 


Vores sociale medier

Vores partnere