Stævner - ISSF Pistolskydning

Pistolkomiteen afvikler stævner/ aktiviteter i følgende skydediscipliner:

Klik på disciplinen for at se indbydelser, resultater og øvrig information.

Komiteens Stævne/aktivitetsoversigt:
Se komiteens forside: "Stævne/aktivitetsoversigt", listen opdateres løbende og efterhånden som nye stævner/aktiviteret kommer til kendskab for komiteen..
Foreninger der ønsker at få deres stævne optaget på listen, bedes kontakte komite formanden på peps1@tdcadsl.dk  evt. via mobil 20466352.

Stævnedommere:
Kan kontaktes til stævner hvis stævnet ønskes at være rekord berettiget:

Se en oversigt over stævnedommere her... 

Internationale stævner:
Det er ikke muligt at som enkeltperson, at tilmelde sig og deltage i f.eks -et NSR nordisk mesterskab, -et ISSF Word Cup, -et ESC EM, eller -et ISSF VM, idet deltagelse i disse arrangementer skal ske via de regler der er udstukket af DSkyU Pistolkomitee samt DSkyU Elite/Talent udvalgs sportschef der anvender udtagelsesskydninger, niveaukrav, osv. som grundlag for udtagelse. ( Se nedenfor hvor der linkes til nogle forslag fra Sportschefen om disse regler og internationale stævnedeltagelse).

Det er dog muligt at tilmelde sig alle andre Internationale skydestævner, der udbydes fra forskellige lande rundt om i verden.
Ønsker man som skytte at deltage i et pistolstævne f.eks i en forening i Tyskland, forventes det dog,  at tilmeldingen til stævnet foretages via DSkyU kontor og at Pistolkomiteen orienteres om deltagelsen.
Det er, -dels af forsikringsmæssige grunde idet skytter der er udsendt via DSkyU er forsikret via DSkyU forsikring, -  men også hvis resultatet efter en god skydning skal på henholdvis ranglisten eller måske er der en rekord der skal anmeldes. Så Komiten skal være orientet forud for deltagelsen.
Selv arrangementet i en sådan rejse som f.esk -  omkostninger til stævneindskud, -ophold, - transport  m.v. er for skyttens egen regning.   

Find information om internationale stævner her...

Vores sociale medier

Vores partnere