Skydesportens Støtteforening

TAK FORDI DU STØTTER SKYDESPORTEN I DANMARK
 

Hvad er Skydesportens Støtteforening?

Skydesportens Støtteforening har til formål at indsamle midler til almennyttige aktiviteter i vores medlemsforeninger, aktivitetskomiteer, forbund og til vores eliteskytter. Har skytterne eksempelvis brug for økonomisk støtte til udstyr eller stævner, har aktivitetskomiteerne brug for hjælp til bredde- og udviklingsarbejdet, eller har foreningerne behov flere midler til at afvikle sportslige aktiviteter – ja så kan Skydesportens Støtteforening hjælpe.
 
Skydesportens Støtteforenings midler kommer primært fra folk som dig, der på en eller anden måde har tilknytning til eller interesse for skydesporten og som gerne vil se skydesporten udvikle sig – også i fremtiden. Du er skytte, foreningsaktiv, træner, familie, ven, samarbejdspartner eller måske bare glad giver. Din støtte går direkte til den aktivitet du støtter.

 

En forenklet platform

Skydesportens Støtteforening er den samme velkendte forening. Når du støtter vores medlemsforeninger, aktivitetskomiteer, unionen, eliteskytter, udviklingsgruppens skytter eller skytterne i Team2032 støtter du det valgte støtteområde direkte. Der sker ingen automatisk betaling til aktivitetskomiteer eller foreninger. Hele din støtte går direkte til den aktivitet du vælger. Det sker for at donationer til Skydesportens Støtteforening på den måde er så gennemsigtige som overhovedet muligt.
 

Hvor meget kan du støtte med?

Når du tilmelder dig Skydesportens Støtteforening, støtter du som udgangspunkt med 249 kr. Hermed er du medlem af Skydesportens Støtteforening for et helt skatteår. De penge går til Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) - herunder de omkostninger der er forbundet med at administrere Skydesportens Støtteforening. Derudover kan du altid støtte med et højere beløb, hvis du ønsker det, til de aktiviteter du selv ønsker at støtte. Ligesom du kan indbetale støtte af flere omgange og til flere forskellige støtteområder inden for skydesporten.

 

Din støtte er fradragsberettiget

Din støtte til Skydesportens Støtteforening er fradragsberettiget. Fradrag til gaver til foreninger er dog sat til maksimalt 18.300 kr. i 2024. For at kunne få glæde af fradraget er det et krav, at du oplyser dit cpr-nummer,. Dette gør du i forbindelse med din indbetaling af støtte. Når du har støttet med 18.300 kr. eller mindre og har opgivet dit cpr-nummer, kan du trække det fra i skat. Du har så et fradrag på det indbetalte beløb, når Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) indberetter det til skat.

Du kan også støtte med mere end 18.300 kr., men det er kun det beløb som er fradragsberettigede. 
 
Indbetalingen skal ske senest d. 30. december 2024, hvis fradraget skal gælde i 2024.
 

Målret din støtte

Når du støtter med mere end 249 kr., har du mulighed for at målrette din støtte til lige netop den del af skydesporten, du ønsker at støtte. Du kan sagtens dele din støtte op, så du støtter flere dele af organisationen. Du kan således tilpasse din støtte, som du ønsker, men du kan kun støtte en aktivitet ad gangen. Hele din støtte går ubeskåret til den aktivitet du vælger.


Indbetal af flere omgange

Du kan sagtens indbetale af flere omgange – her klikker du blot på et af de tilsendte links i den kvitteringsmail, du modtager hver gang du støtter Skydesportens Støtteforening. Du betaler kun 249 kr. i grundbeløb én gang årligt i forbindelse med tilmeldingen til Skydesportens Støtteforeningen.

 

Hvem får glæde af din støtte?

Når du støtter Skydesportens Støtteforening med et større beløb, går din støtte til den del af organisationen, som du har valgt: forening, aktivitetskomite, eliteskytte eller unionen.
Der er ingen tilbagebetalingsrate. Hele din støtte går direkte til den aktivitet du vælger.

Du har mulighed for at støtte skydesporten ved disse områder:

Du er velkommen til at støtte med et større beløb end fradragsgrænsen på de 18.300 kr. Her får du så bare ikke fradrag på selvangivelsen for den del der overstiger 18.300 kr.
 

Tilmelding

Du tilmelder dig og støtter via tilmeldingslinket her på Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)'s hjemmeside. Her indtaster du først dine personlige oplysninger og tilmelder dig Skydesportens Støtteforening.

Herefter modtager du en mail, hvor du kan vælge et af de seks støtteområder, og ved at følge de enkelte links angiver du, hvor meget du ønsker at støtte aktiviteten med. Din tilmelding til Skydesportens Støtteforening gælder for indeværende kalenderår.

Priseksempel 1:

 • Du klikker på donationslinket, tilmelder dig støtteforeningen og betaler 249 kr.
 • Du modtager en kvitteringsmail, hvor der er link til de seks støttemuligheder
 • Du vælger at støtte en eliteatlet og/eller elitearbejdet med 6.100 kr. og får en ny kvittering (hvis ikke du ønsker at støtte en navngiven atlet, men elitearbejdet under et, undlader du bare at vælge et navn på en skytte) 
 • Derefter vælger du at støtte en forening med 10.000 kr. og får en kvittering
 • Derefter vælger du at støtte en aktivitetkomite med 1.981 kr. og får en kvittering
 • Du har nu støttet med og har et fradrag 18.300 kr., som Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) indberetter til skat, hvis du har opgivet dit cpr-nummer.

Priseksempel 2:

 • Du klikker på donationslinket, tilmelder dig støtteforeningen og betaler 249 kr.
 • Du modtager en kvitteringsmail, hvor der er link til de seks støttemuligheder
 • Derefter vælger du at støtte en forening med 13.185 kr. og får en kvittering
 • Derefter vælger du at støtte en aktivitetkomite med 4.296 kr. og får en kvittering
 • Du har nu støttet med og har et fradrag på 17.700 kr., som Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) indberetter til skat, hvis du har opgivet dit cpr-nummer.

Priseksempel 3:

 • Du klikker på donationslinket, tilmelder dig støtteforeningen og betaler 249 kr.
 • Du modtager en kvitteringsmail, hvor der er link til de seks støttemuligheder
 • Derefter vælger du at støtte en eliteatlet og/eller elitearbejdet med 11.300 kr. og får en kvittering (hvis ikke du ønsker at støtte en navngiven atlet, men elitearbejdet under et, undlader du bare at vælge et navn på en skytte) 
 • Derefter vælger du at støtte en aktivitetkomite med 6.981 kr. og får en kvittering
 • Du har nu støttet med og har et fradrag på 18.300 kr., som Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) indberetter til skat, hvis du har opgivet dit cpr-nummer.

Priseksempel 4:

 • Du klikker på donationslinket, tilmelder dig støtteforeningen og betaler 249 kr.
 • Du modtager en kvitteringsmail, hvor der er link til de seks støttemuligheder
 • Derefter vælger du at støtte en forening med 500 kr. og får en kvittering
 • Derefter vælger du at støtte en aktivitetkomite med 1000 kr. og får en kvittering
 • Du har nu støttet med og har et fradrag på 1.719 kr., som Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) indberetter til skat, hvis du har opgivet dit cpr-nummer.

Du kan tilmelde dig Skydesportens Støtteforening her...


Betaling

Du kan betale med betalingskort og mobilpay.
 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Skydesportens Støtteforening, er du i tvivl om dine muligheder for at støtte, eller vil du vide mere om Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)'s eller Aktivitetskomiteernes arbejde, kan du kontakte os på info@skytteunion.dk eller på telefon +45 70 26 70 29.

Vores sociale medier

Vores partnere