I praktik hos Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)

23-02-2023

Tobias Sandager har i januar/februar været i praktik hos Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark), hvor han blandt andet har arbejdet med spørgeskemaundersøgelse til talent- og udviklingscentre, fondsansøgning og udtagelseskriterier. 

Tobias har bl.a. mange opgaver stået for at udforme, analysere og evaluere spørgeskemaundersøgelsen som alle vores talent og udviklingscentre netop har gennemført. Et produkt som kommer til at skabe fundament for de fremtidige partnerskabsaftaler med centrene. Tusind tak til Tobias for hans nuancerede blik og gå-på-mod, udtaler Udviklingskonsulent Jarl Venneberg Jakobsen. 

Tobias fortæller om praktikperioden:

Efter 5 ugers praktikforløb i Dansk Skytte Union er jeg kommet i job andetsteds i DIF og Idrættens Hus. Dette job ville jeg aldrig havde fået, hvis ikke for de kompetencer og egenskaber jeg fik lov til at anvende, lære og blive gjort opmærksom på jeg besad, gennem mit arbejde med i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark). Jeg er glad og stolt over jeg har fået lov til at give mit lille bidrag til den sportslige psykologiske tryghed hos de danske skytter, og håber at det positive arbejde og den positive udvikling fortsætter.

Jeg er glad for jeg har kunne bidrage med at få tyndet ud i nogle af opgaverne for udviklingskonsulenterne så deres fokus har kunne være på at udvikle skydesporten, hvis næsten utallige nuancer jeg gennem mit arbejde har fået øjnene op for, og som jeg i fremtiden vil være mere opmærksom på end tidligere.

Jeg er yderst taknemmelig for at have haft muligheden for at få en indsigt og hverdag i et ”voksen” job, efter mange år på skolebænken, og de erfaringer og den lærring jeg har fået, vil komme med mig videre i fremtiden.
 


Vores sociale medier

Vores partnere