Nye ansigter på kontoret

05-04-2023

Hans Berggreen og Mikkel Damholt Hansen ansættes på deltid i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark), mens Udviklingskonsulent Jarl Venneberg Jakobsen har orlov.

I forbindelse med at Udviklingskonsulent Jarl Venneberg Jakobsen tager på et års orlov, deltidsansættes Hans Berggreen den 1. maj og Mikkel Damholt den 1. August. Hans og Mikkel vil overtage en del af Jarls ansvarsområder i ”Sportslig Strategi 2023-2028” samt ”Spor 2” i DIF-samarbejdet, hvor de i tæt samarbejde med talent- og udviklingscentrene skal arbejde videre med rammerne for talentudviklingsmiljøerne i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark). De resterende arbejdsopgaver i Jarls portefølje, vil overtages af udviklingskonsulent Simon Lui Fridal Hansen og projektmedarbejder Fritz Ganzhorn. 

”Jeg ser Hans’ store erfaring indenfor flugtskydning samt som træner på Udviklingscenter København og Mikkels tidligere elitekarriere indenfor riffelskydning, som yderst essentielle i det fremtidige samarbejde med foreninger og komiteer, for at kunne fortsætte driften og videreudviklingen af de initiativer vi har fået igangsat”, udtaler udviklingskonsulent Jarl Venneberg Jakobsen.

Mikkel udtaler: "Jeg ser frem til at starte mit arbejde ved Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark). Min erfaring som tidligere udøver i elitegruppen, har givet mig et sundt indblik i atleternes hverdag, samt hvad der er nødvendigt for at udvikle sig. Jeg ønsker at være med til at fremme arbejdet i Dansk Skytte Unionen, i særdeleshed, når det gælder de talentfulde skytters udvikling og trivsel.”

Hans supplere: ”Jeg glæder mig så meget til at komme ind i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) og fortsætte det gode samarbejdet der er med skytterne, trænerne og klubfolkene bag. Det bliver rigtigt spændende og godt.”

 

 
Hans Berggreen   Mikkel Damsholt


Den 1. maj drager Jarl og hans familie på en etårig Europa rundrejse, hvorefter Jarl vender tilbage til sit arbejde i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) den 1. maj 2024.


Vores sociale medier

Vores partnere