ShootAthlon - En succes i Aalborg

04-05-2023

Rigtigt mange børn, deres lærere og forældre kastede sig ud i skydning med laservåben og den fysiske forhindringsbane på vores ShootAthlon stand ved Idrætsmødet i Aalborg.

Vi tager mange gode er erfaringer og input med hjem til det videre arbejde med udviklingen af en aktivitet, hvor vi kombinerer skydning med fysisk bevægelse. - Og hvor skytteforeningerne nemt kan etablere aktivitet med skydning for børn og unge i gymnastiksale og udendørs, når vi skyder med Laser.

Særligt riffelskydningen gjorde mange teenagere og voksne interesseret i den rigtige skydning (og mange blev opfordret til at gå videre til en skytteforening). Mens en del børn og teenagere allerede spurgte, hvor man kan gå til ShootAthlon og være med bygge de fedeste baner og forhindringer: ”Det er jo som et counter-strike grit, bare rigtigt. Det er jo sværere uden tastaturet, hvor et stabilt sigte bare er noget man trykker ” som en af drengene noterede sig."

Det blev nogle lange dage uden pauser for Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)'s udsendte, så det var godt vi havde kaffe og vingummier nok til at holde tempo med børn, unge og voksne.

 

 

 


Vores sociale medier

Vores partnere