VM i Baku: Skeettræffere og flotte pistolserier 

17-08-2023

Vi er midt i et af de helt store events! International Shooting Sport Federation World Championship i Baku er godt i gang, og flere af de danske skytter har været på skydebanerne i dag. 

Herrernes Skeet-konkurrence starter med danske fuldtræffere. Både Jesper Hansen og Emil Petersen rammer 25/25 duer i deres første serie. Også i næste serie rammer Jesper Hansen 25/25, og Emil rammer 24/25. Begge vores skeetskytter afvikler igen to serier af 25 skud i morgen og en enkelt serie lørdag formiddag inden finalen skydes kl. 13.15 dansk tid.

Finalen i herrernes 10m pistol er afsluttet i dag, hvor vores eliteatlet og pistolfører, Frederik Larsen, kom godt igen efter at skulle indstille sigtekornet på Bakus baner. Starten koster en ellers godt skydende Frederik finalepladsen, der ender på en 38. plads med en kvalifikationsscorer på 575 – 7 point fra den nærmeste kvalifikationsscorer.

Frederik Larsen udtaler om forløbet:

Starten var svær, og de første tre skud er ikke gode nok. Herefter får jeg godt styr på resten af den første serie. Det gode momentum fortsætter ind i anden serie, som går rigtig godt. I tredje og fjerde serie mangler jeg de sidste få procenter, hvilket koster point. Jeg kommer godt igen på femte og sjette serie, og afslutter oplevelsen med nogle gode skud.

Vinderen af herrernes 10m pistol blev kinesiske Bowen Zhang med en finalescorer på 244.3. 

Følg med i morgen formiddag, hvor Rikke Ibsen og Nicklas Kildehøj kan skyde sig til finalen i riffel 10m mixed team, der afvikles kl. 9.15 dansk tid.
 


Vores sociale medier

Vores partnere