Støt Skydesportens Støtteforening

24-11-2023

Du kan nu og indtil 30. december støtte Skydesportens Støtteforening. Du vælger selv hvilken del af organisationen du vil støtte.

Med udgangspunkt i en lille survey om Skydesportens Støtteforening blandt vores medlemsforeninger har bestyrelsen i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) besluttet at videreføre Skydesportens Støtteforening. 

Du kan se resultatet af vores survey her:

Det betyder at der frem til den 30. december 2023 kan indbetales fradragsberettigede beløb på op til kr. 17.700 til brug for almennyttige sportslige aktiviteter i 2024. Skydesportens Støtteforening har til formål at indsamle midler til almennyttige aktiviteter i vores medlemsforeninger, aktivitetskomiteer, forbund og til vores atleter i elitegruppen, udviklingsgruppen og Team2032.
 

Din støtte er fradragsberettiget

Din støtte til Skydesportens Støtteforening er fradragsberettiget. Fradrag til gaver til foreninger er dog sat til maksimalt 17.700 kr. i 2023. For at kunne få glæde af fradraget er det et krav, at du oplyser dit cpr-nummer,. Dette gør du i forbindelse med din indbetaling af støtte. Du kan også støtte med mere end 17.700 kr., men det er kun det beløb, som er fradragsberettigede.
 

Hvem får glæde af din støtte?

Når du støtter Skydesportens Støtteforening med et større beløb, går din støtte ubeskåret til den del af organisationen, som du har valgt. Du har mulighed for at støtte skydesporten ved disse områder:

Læs mere om Skydesportens Støtteforening og støt her...

 


Vores sociale medier

Vores partnere