Bronze ved EM til Charlotte Jakobsen og Carsten Brandt

24-05-2024

Charlotte Jakobsen og Carsten Brandt vandt bronze i dag ved EM i Osijek, Kroatien, i disciplinen 300 m liggende duet (mixed team)

Efter en virkelig spændende og tæt duel med Østrig og derefter Schweiz trak Charlotte og Carsten rutine fra og sikrede bronzen til Danmark.

 "Det var en god dag på banen igen i dag," fortæller Charlotte Jakobsen, der i går vandt guld. Hun fortsætter: Både Carsten og jeg har skudt godt og stabilt hele dagen og det er dejligt at stå med en bronzemedalje. Det er faktisk min 29. medalje ved EM og VM og det er jeg så glad for."

Også Carsten Brandt er glad. Dagens bronze giver duetten revanche fra VM i Kairo. Kairo betyder faktisk 'den sejrende': "Charlotte og jeg havde en revanche tilgode fra VM i Kairo og den blev udløst i dag her ved EM med en bronzemedalje. Det var super tæt både i de indledende runder og og i medaljefinalen. Her slog vi ærkerivalerne fra Schweiz med 16-14," udtaler Carsten Brandt og runder af: "Det her dufter af mere metal til Danmark til EM og VM næste år."

Charlotte Jakobsen og Carsten Brandt skyder begge i DSB Aarhus Skytteforening.

Læs mere om de to erfarne skytters bedrifter på ISSF.com under 'Atleter'.


Vores sociale medier

Vores partnere