Emil Strandgaard udtaget til EM i Polen på 25m Sportspistol

12-08-2022

Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) har udtaget Emil Strandgaard på 25m sportspistol for herrer junior til EM i Polen, der løber af stablen  i begyndelsen af september.

Emil er blevet udtaget med henblik på, at han har realistisk chance for, at placere sig i top 15 ved EM på 25m sportspistol

Det er en samlet bedømmelse af de seks vurderingspunkter, vi har i vores udtagelsesregler, som ligger til grund for udtagelsen af Emil i disciplinen.

- Emil er en af vores mest hårdtarbejdende juniorskytter på pistolsiden. Og det har været en fornøjelse at følger ham over de sidst par år, med den udviklinge, han har haft, udtaler Anders Sode, der i bestyrelsen i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) har ansvaret for talent- og eliteområdet, og fortsætter:

- Meget ser ud til at gå op i en højere enhed  for Emil lige nu. I starten af året opnåede han først en flot 10. plads ved EM på 10m luftpistol, i sidste uge vandt han sølv ved de nordiske mesterskaber i silhuet-pistol, og nu en udtagelse på 25m sportspistol. Så jeg er meget spændt på at se, hvad fremtiden bringer for den her unge skytte, lyder det afsluttende fra Anders Sode. 

FAKTA

 

 


Vores sociale medier

Vores partnere