OL-optakt skeet: Jesper Hansen tager guldet ved World Cup i Lonato

18-06-2024

Skeetskytte Jesper Hansen afvikler sin sidste konkurrence inden OL med absolut bravour. Ved World Cup i Lonato, Italien, skød Jesper Hansen sig i finalen med 124 i indledende og derfra tog han guldet hjem.

Sportchef i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark), Linda Andersson, er meget tilfreds med denne optakt til de afsluttende forberedelser til OL i Paris. Hun giver ordet til Jesper Hansen, der siger:

“Det er helt fantastisk at vinde på banen her i Lonato, der repræsenterer det ypperste i skydesporten. Det var det her, som lurede lige under overfladen ved EM for nylig, men som ikke kom til udtryk. Guldet her i Lonato tanker godt op på selvtillidskontoen frem mod OL. Nu ved jeg, at jeg kan være med, når det gælder.”

Den 25. juni giver Jesper Hansen de sidste kommentarer til omverdenen, inden han sætter 100 procent fokus på forberedelserne til OL i Paris, der for skytterne starter 27. juli.

Rikke Mæng Ibsen, der netop har sat  ny dansk rekord i disciplinen 50 m riffel 3 positioner ved World Cup i München, deltager også ved OL i Paris.

Mulighed åben

Spændingen ift OL er stadig intakt, da der fortsat er OL kvote-pladser i skydning, som endnu ikke er uddelt. Det sker forventeligt i denne uge.


Vores sociale medier

Vores partnere