Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) udtager 26 skytter til Nordiske Mesterskaber 2024

08-07-2024

Når startskuddet går til de Nordiske Mesterskaber den 31/7-3/8 står de 26 bedste skytter fra Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) klar til at kæmpe om at blive Nordiske Mester i de aktuelle discipliner. ”Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) ser frem til at afholde dette års Nordiske Mesterskaber og glæder os til at skabe nogle kompetetive rammer, hvor vi skal kåre de bedste skytter i den Nordiske region” Udtaler Erik Balk Mouritzen, Næstformand i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) samt Formand for organisationskomiteen for de Nordiske Mesterskaber.  

”De Nordiske Mesterskaber er en ideel mulighed til at anerkende og give vores talentfulde atleter nogle vigtige erfaringer med til deres videre karriere. At fortjene muligheden for at repræsentere Danmark er meget unik og på vegne af Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) er vi glade for at vi kan stille med 26 så talentfulde atleter.” Udtaler Linda Andersson, Sportschef for Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark).

De 26 skytter der skal repræsentere Danmark er udtaget i tæt samarbejde i mellem de ansvarlige junior/udviklingslandstrænere samt de aktuelle komiteer. Disciplinerne der skydes ved de Nordiske Mesterskaber er Trap (individuel og hold, junior og senior) og Skeet (individuel og hold, junior og senior), Pistol (10m, 25m, individuel og mix hold, junior) samt Riffel (10m, 50m, individuel og mix hold, junior). Du kan se mere om de udtagede atleter, hvis du klikker dig ind på komiteernes nyheder her: 

Udtagede atleter fra Flugtkomiteen

Udtagede atleter fra Pistolkomiteen

Udtagede atleter fra Riffelkomiteen


Vores sociale medier

Vores partnere