Debut ved OL

28-07-2024

I dag 28. juli fik Stephanie Grundsøe debut ved OL. Rikke Mæng Ibsen indledte sit andet OL.

På skydebanen ved Chateauroux et par timers kørsel fra Paris skød Stephanie Grundsøe sine allerførste OL-skud i Riffel 10 m i et felt af 43 skytter.

SÅ er vi i gang! Det var en fuldstændig vild oplevelse, at have min olympiske debut her til morgen. Det er et øjeblik, jeg har ventet længe på, og nu skete det endelig. Jeg fulgte mine arbejdsopgaver og den plan, jeg havde lagt med mit team, og står egentlig tilbage med en rigtig god følelse i maven. De helt dybe 10’ere var lidt sparsomme, men der skal også være noget at arbejde videre med. Jeg er glad og stolt!”

Stephanie Grundsøe blev nummer 27 af de i alt 43 skytter.

Også Rikke Mæng Ibsen var i aktion. Hun blev nummer 22. Præcis som ved OL i Tokyo for tre år, hvor Rikke deltog for første gang. Pladsen som nummer 22 kom på baggrund af 627,3 point baseret på de 60 skud som skytterne afvikler.

Rikke Mæng Ibsen fortæller:

“Så er OL skudt i gang for mit vedkommende. Det var en rigtig god skydning i dag, jeg arbejde virkelig godt, og selv når skudene ikke ville ind i de dybe 10’ere, forblev jeg fokuseret. Jeg have ønsket mig en højere placering, men jeg står tilbage med følelsen af, at jeg gjorde alt hvad jeg kunne, og det er dét, som jeg er gået ind til dette OL med. Alt.”

Hyojin Ban fra Sydkorea indtog førstepladsen i kvalifikationen med bravour. Hun satte olympisk rekord med 634,5 point.


Vores sociale medier

Vores partnere