Ingen OL-medalje til Jesper Hansen

04-08-2024

Jesper Hansen måtte i år tage tomhændet fra OL i skeet. Den danske skeetskytte var i aktion fredag i første runde af kvalifikationen, hvor han desværre missede fem ud af 75 lerduer, og sluttede dermed på en 17.-plads ud af de 30 deltagere. Konkret får Jesper Hansen henholdsvis 22 og 23 træffere i de første to runder, men revancherer med 25 pletskud i den tredje runde.

Lørdag blev de næste to serier i kvalifikationen afviklet. Her rammer Jesper Hansen 49 ud af 50, og klatrede op på en 14.-plads. 

Jesper Hansen fortæller: 

“Jeg kom faktisk godt fra start i første serie, men før stand 5 kommer der et lysskifte. Jeg bliver usikker på om jeg skal skifte briller, men vælger at beholde dem jeg har på. Jeg bommer de næste to skud, og så krøb usikkerheden ind i min skydning. Jeg får dog samlet mig og skyder en god tredje runde. Og egentlig er runde 3,4 og 5 som de skal være.” 

Jesper Hansen får 49 af 50 mulige i de to sidste runder. Men scoren rakte ikke og Jesper Hansen fortsætter: “Det er så ærgerligt, for jeg er godt skydende. Men sådan er skydning. Det er benhårdt og du skal bare ramme det hele.”

Til sammenligning kom Hansen med til finalen i Tokyo på yderste mandat med bare tre bommere.

 


Vores sociale medier

Vores partnere