Ny eliteansvarlig hos Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)

18-09-2024

Vi er utroligt glade for at annoncere ansættelsen af Ulrik Gerstorf Sørensen som ny eliteansvarlig hos Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) fra 1/10-2024. Ulrik Gerstorf Sørensen er tidligere landstræner hos Dansk Ride Forbund og hos Norsk Rytterforbund. Han kommer med en massiv erfaring inden for eliteidrætten og et indgående kendskab til idrætsorganisering, som vi er sikre på, vil komme til at gavne Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark).

Ulrik Gerstorf Sørensen kommer til at arbejde tæt sammen med både skytter, landstrænere og frivillige ledere for at sikre deres langsigtede udvikling og succes, og han glæder sig til nye udfordringer: 

“Jeg er meget glad for at blive en del af Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) og ser frem til at arbejde sammen med både skytter og landstrænere. Jeg brænder for at udvikle og fremme talenter, og jeg gør det med empati og forståelse for atleternes behov. Hos Dansk Skytte Union er der allerede et solidt fundament, jeg kan bygge videre på, og jeg glæder mig meget til at komme i gang,” udtaler Ulrik Gerstorf Sørensen.

Vi glæder os til at byde ham velkommen! Samtidig vil vi gerne sende en stor tak til afgående sportschef Linda Andersson for sit store engagement i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) gennem de sidste 16 år. Linda har skabt resultater på højeste internationale niveau og har arbejdet dedikeret med at udvikle sporten og skytterne. Vi ønsker hende al held og lykke fremover. 

 


Vores sociale medier

Vores partnere