Anni Bissø Kildebjerg stopper som Juniorlandstræner for Aktivitetskomiteen for ISSF Riffelskydning

26-09-2022

Riffelkomiteen siger Anni tusind tak for al den tid og energi, som hun har investeret i unge talentfulde atleter, trænerkollegaer samt sporten i det hele taget. Anni efterlader nogle store sko at udfylde - hvilket vi siger tusind tak for", udtaler Poul Lamhauge på vegne af aktivitetskomiteen for ISSF Riffelskydning.

Anni har i en årrække haft en betydende rolle i udviklingen af flere af de talentfulde riffelskytter der, den dag i dag, præger den nationale- og internationalescene.

Jeg har haft nogle gode år som landstræner og i den forbindelse mødt nogle fantastiske unge skytter. Det har glædet mig, når de har opnået succes på skydebanen, men også andre steder i livet. Trivsel har altid haft min største fokus”, udtaler Anni i forbindelse med beslutningen om at stoppe som Juniorlandstræner.

 ”Anni har som Juniorlandstræner haft et stort aftryk på både sporten og atleterne. Hendes væsen, coaching evner samt tilgang til sin trænergerning vil blive savnet hos atleter, aktivitetskomiteen for ISSF riffelskydning og Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) i det hele taget. Vi er virkelig taknemmelige for alt den energi og tid Anni har investeret i sporten og atleterne og ønsker hende ”god vind” frem over”, udtaler Jarl Venneberg Jakobsen på vegne af Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark).


Vores sociale medier

Vores partnere