Tore Brovold stopper som landstræner

14-10-2022

VM i Osijek blev den sidste konkurrence med Tore Brovold som landstræner for det Danske skeet team p.g.a at Tore ønsker at vare mere hjemme med sin familie i Norge.

Det er med et tungt hjerte som Tore opsiger sin stilling som landstræner.

- Det har sportsligt varet mange opturer, men også nedturer som også hører indenfor idrætten. Det har varet mange møder med genuint intresserede mennesker som virkelig vil noget med udviklingen af Dansk Skytte Union og dess udøver men der har også varet udfodringer opp mod skydemiljøet i Danmark. Jeg vil gerne sige tak til alle de mennesker som gerne ønsker at bygge op noget i Danmark. Det skal i fortsætte med, I gør et kæmpearbejde som instruktører, trænere, sportschef og skytter – fortsæt at lære af hinanden. Tak for at jeg fik møde jer alle. I skal hvede at jeg lært meget af de samtaler og møder som vi havet. Fortsæt det gode arbejde som I gør for skydesporten, hilser Tore Brovold. 

Tore kommer nu at arbejde som freelance træner. Han kommer ikke at vare så meget ude på stævner uden kommer at arbejde mere med træning af nogle atleter. 

- Som sportschef er jeg selvklart meget ked af at Tore stopper som landstræner da han er et teknisk geni og har givet så utroligt meget til vores atleter. Der findes ikke nogen som verkligen tænker igennem hvilken løsning som er den bedste for respektive atlet som Tore gør. Samtidlig er jeg glad for Tores skull da jeg ved det er den bedste beslutning for hans liv. Vi ønsker dog sige et af hjertet stort tak til Tore som verklig har givet det hele under sine nesten 3 år i Dansk Skytte Union, siger Linda Andersson. 


Vores sociale medier

Vores partnere