Nu kan du igen støtte aktiviteter gennem Skydesportens Støtteforening

20-10-2022

Skydesportens Støtteforening har til formål at indsamle midler til almennyttige aktiviteter i vores medlemsforeninger, aktivitetskomiteer, forbund og til vores eliteskytter.

Samme forening - ny forenklet platform

Skydesportens Støtteforening er den samme velkendte forening, men nu blot i nye klæder. Fremover, når du støtter vores eliteskytter, medlemsforeninger, aktivitetskomiteer eller forbund, støtter du det valgte støtteområde direkte. Der sker ingen automatisk betaling til aktivitetskomiteer eller foreninger. Hele din støtte går direkte til den aktivitet du vælger. Det sker for at donationer til støtteforeningen på den måde er så gennemsigtige som overhovedet muligt.

Din støtte er fradragsberettiget

Din støtte til Støtteforeningen er fradragsberettiget. Fradrag til gaver til foreninger er dog sat til maksimalt 17.200 kr. i 2022. For at kunne få glæde af fradraget er det et krav, at du oplyser dit cpr-nummer,. Dette gør du i forbindelse med din indbetaling af støtte. Du kan også støtte med mere end 17.200 kr., men det er kun det beløb, som er fradragsberettigede.
Indbetalingen skal ske senest d. 30. december 2022, hvis fradraget skal gælde i 2022.

Hvem får glæde af din støtte?

Når du støtter Skydesportens Støtteforening med et større beløb, går din støtte ubeskåret til den del af organisationen, som du har valgt. Du har mulighed for at støtte skydesporten ved disse områder:

•    Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)'s generelle virke
•    Aktiviteter under en af vores fem Aktivitetskomiteer
•    Foreningsaktiviteter
•    Elitegruppens skytter (Team Danmark atleter)


Læs mere om støtteforeningen og støt her...

 


Vores sociale medier

Vores partnere