Guld til Steffen Olsen

25-10-2022

Tirsdag har bød på mange forskellige ting på banen i Kairo. Det altoverskyggende var Steffen Olsens præstation, der ledte til at han blev Verdensmester i riffel standard gevær på 300m med 591 point.

"Jeg leverede en god skydning i dag, her havde jeg fokus på at få skudt hurtigt før det begyndte at blæse op, selvom hastighed ikke plejer at være et problem. Det er altid en fantastisk følelse, at stå øverst på skamlen og høre nationalsangen blive spillet for en, det er der intet der kan slå"- Steffen Olsen.

 

 

Læs DR's nyhed om Steffens guldmedalje her...
 

Mere om Steffen

Sammen med klubkammeraten fra Ballerup Skytteforening, Stephanie Grundsøe, udgør han et af vores to Mixed Team Danmark i riffel 50m 3 position Mixed Team. De vandt sammen bronze ved det nyligt afholdte EM i Polen og her ved VM i Cairo vandt de en flot sølvmedalje med 878 point i del 1 og 534 i del 2.

Steffen stillede også op i riffel 50 m 3x20 skud, hvor han er #80 på ISSF-verdensranglisten. Ved VM blev han nummer 9 med 590 point.

Steffen Olsen skød også 50 m 60 skud liggende, hvor han leverer et resultat i verdensklasse på 590, desværre var det lige præcis ikke nok til en finale, Steffen må derfor glæde sig over en god skydning og en 9. plads.  

Steffen skulle hurtigt i kamp igen tirsdag. Denne gang i selvskab med Jens-Ulrik Ladekjær-Mikkelsen og Jesper Langhoff Pedersen, her var der tale om 300m 3 positioner med frigevær. Steffen bliver her bedste dansker med 581 og en 14. plads. Jesper bliver nummer 22, med et resultat på 576, mens Jens-Ulrik bliver nummer 27, med et resultat på 568.


Vores sociale medier

Vores partnere