Er du vores nye udviklingslandstræner for junior og ung-senior i OL riffel disciplinerne?

06-03-2023


Har du en passion for riffelskydning og brænder du for at hjælpe talentfulde udøvere med at indfri deres potentiale?

Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) står i den lykkelige situation, at klubber og talentudviklingscentre har øget deres udvikling af talentfulde riffel atleter. For at understøtte dette søger vi en udviklingslandstræner, der kan hjælpe med at organisere et karriereudviklende tilbud til disse unge atleter.

For at understøtte sportens behov bedst muligt, ønsker vi at nytænke konceptet for udviklingslandstræneren, sigtende imod et tilbud til riffel atleter, der kan og vil mere med deres karriere.

Tilbuddet har til formål at forøge atleternes nationale- og internationaleniveau og erfaring. Tilbuddet er målrettet talentfulde skytter, der har en motiveret målsætning om (over tid) at blive en del af seniorlandsholdet og præstere på højeste internationale niveau.

Dine opgaver vil være meget samarbejdsorienteret, da meget af udviklingen og arbejdet vil være forankret hos atleternes daglige trænere samt den talentansvarlige udviklingskonsulent i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark). Din primære rolle som udviklingslandstræner vil, i tæt samarbejde, være at skabe et fællesskab omkring udviklingslandsholdet samt være hovedansvarlig for udtagelsesprocesser og udtagelser af relevante atleter til udviklingslandsholdet.

Du vil blive tovholder på følgende områder:

Du vil få dækket rejseomkostningerne, samt blive tilbudt relevante videreuddannelses forløb afhængigt af behov. Vi håber på sigt at kunne tilbyde et mindre honorar for stillingen.

Hvis dette fanger din interesse, så send et par ord om dig selv sammen med de relevante dele af dit CV til jarl.jakobsen@skytteunion.dk eller på tlf. nr. 5152 5447 inden 9/12 2022, hvorefter vi tager en uddybende samtale.

Ring eller skriv endelig ved spørgsmål eller lign. til jarl.jakobsen@skytteunion.dk eller på tlf. nr. 5152 5447

Med venlig hilsen
Jarl Venneberg Jakobsen
Udviklingskonsulent i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)


Vores sociale medier

Vores partnere