Ekstraordinært årsmøde 8. oktober 2022 

Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) afvikler som varslet og indkaldt et ekstraordinært årsmøde i henhold til vedtægternes § 8.

Tid og sted
Lørdag den 8. oktober 2022 kl. 13:00
Hotel Pejsegården, Søndergade 112, 8740 Brædstrup

Dagsorden og program
Forud for det ekstraordinære årsmøde afholdes frivillighedsdag, hvor foreningerne kan høre indlæg fra PET og om frivillighed i foreningerne, som vi opfordrer alle foreninger til at deltage i og være med til at debattere.

Efter årsmødets dagsorden vil der tillige være mulighed for at høre et indlæg om den kommende sportslige strategi, som der har været arbejdet på i indeværende år.

Program for dagen, inklusive dagsorden, budget- og kontingentforslag samt foreningernes stemmeberettiget deltagerantal findes her:

Hør generalsekretær Lars Green Bach fortælle i disse to videoer henholdsvis om de kerneområder som skal styrkes og om de tre kontingent muligheder:

På grund af ekstraordinær støtte fra Danmarks Idrætsforbunds initiativpulje er deltagelse og forplejning i dagens program uden beregning for medlemmer af Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark). Prisen for ikke-medlemmer er kr. 600,00 som betales ved tilmelding.    
 

Præsentationer:

Referat

 

Tilmelding
Tilmelding til årsmøde skal jf. vedtægterne ske senest lørdag den 24. september 2022 kl. 13:00.

Via samme link tilmeldes til formiddagens Frivillighedsdag, morgenbrød, frokost og præsentationen af Den Sportslige Strategi.
Tilmeldingen er afsluttet.

Digitale netværksmøder forud for årsmødet
Forud for årsmødet 8. oktober afholder Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) to digitale netværksmøder på Microsoft Teams, hvor årsmødets materiale vil blive gennemgået.

Netværksmøderne afholdes torsdag den 22. september kl. 20:00 og onsdag den 28. september kl. 20:00.
Netværksmøderne er afholdt.

PowerPoint fra de digitale netværksmøder findes her
 

Ordinært repræsentantskabsmøde 2022

Mødet blev afholdt søndag d. 20 marts 2022 i Billund hos Legoland Hotel &  Conference.
Adresse: Åstvej 10, 7190 Billund

Vores sociale medier

Vores partnere